FAQ

De meeste klanten willen dit weten

 • Welke merken en modellen hebben jullie?

  Als onafhankelijk leasebedrijf beschikt LeaseOnline over de nieuwste auto’s van alle grote merken. Of je nu een ruime gezinsauto’s of een kleine stadsauto zoeken, wij kunnen hem leveren. Duits of Japans, diesel of benzine, stationwagon of hatchback.

 • Hoe bestel ik een auto?

  Ga je voor de eerste keer een overeenkomst met ons aan, dan vragen we je een aantal zaken aan te leveren. Denk aan een uittreksel KvK, legitimatie en financiële gegevens. Als alles in orde is, krijg je van ons een bevestiging. Je kunt de auto dan afhalen bij één van onze vestigingen. Daar onderteken je de uiteindelijke overeenkomst. Zo simpel is het.

 • Ik ben starter, kan ik ook bij LeaseOnline terecht?

  Ja, wanneer je aan een aantal voorwaarden voldoet kun je ook als starter bij ons terecht. Elke aanvraag toetsen we en als alles in orde is, betaal je één maandtermijn als borgsom. De borg krijg je aan het einde van de looptijd weer terug.

 • Mag ik met de auto naar het buitenland?

  Dat hangt er vanaf naar welk land je wilt reizen.  De meeste Europese landen zijn geen probleem: Andorra, België, Denemarken, Duitsland, Finland, Frankrijk, Ierland, Italië, Luxemburg, Noorwegen, Oostenrijk, Portugal, Spanje (m.u.v. Ceuta en Millila), Verenigd Koninkrijk, Zweden en Zwitserland.

  Voor reizen naar het buitenland is een extra buitenlandverzekering verplicht.

  Deze verzekering voorziet o.a. in een vervangende auto, indien de oorspronkelijke auto is uitgevallen door schade of pech en niet binnen 2 werkdagen gerepareerd kan worden. Tevens is de best mogelijke hulp gegarandeerd bij problemen (ook bijv. het uitvallen van de bestuurder). LeaseOnline heeft hiervoor namelijk een gunstige verzekering afgesloten bij EuroCross, de alarmcentrale van Achmea. De premie bedraagt eenmalig € 80,-.

Alles over de voorwaarden voor het leasen bij LeaseOnline vind je in onze Algemene Huurvoorwaarden.

Vragen?

Stel ze in de online chat | Bel 088 088 05 08 | Mail naar vragen@leaseonline.nl
Of volg ons op facebooktwitter