Shortlease auto bij LeaseOnline

Als ZZP’er of MKB’er krijg je soms onverwacht te maken met mobiliteitsproblemen. Wat doe je bijvoorbeeld als je een lucratieve klus aangeboden krijgt aan de andere kant van het land, maar niet de beschikking hebt over een lease auto? Of je wilt een tijdelijke kracht laten rijden, maar je kunt geen auto missen en je weet ook niet hoe lang hij of zij blijft?

Zoek je een betaalbare auto voor een kortere periode, dan is huren vaak te duur. Leasen is een alternatief, maar minder flexibel en je zit vaak aan een langlopend contract met de nodige kleine lettertjes vast. Bovendien: met welke partij moet je in zee gaan? Het aanbod is overweldigend en iedereen belooft gouden bergen. Een betrouwbare partij kiezen kost echter veel tijd en dan weet je nog niet wat je per maand betaalt. Gelukkig is er nu shortlease van LeaseOnline.

 

Bij ons vind je een ruim aanbod aan goedkope shortlease auto’s. Of een nu een leaseauto nodig heeft in Amsterdam, Rotterdam of buiten de randstad, wij helpen je graag op weg.

Shortlease: bepaal je budget, kies je shortlease auto en rijd ermee weg

Met shortlease van LeaseOnline vind je zonder gedoe jouw ideale shortlease auto, voor het bedrag dat jij ervoor over hebt. Wil je een grote of een kleine shortlease auto? Luxe of juist niet? En rijd je veel of weinig? Jouw keuzes bepalen je maandbedrag en je regelt het allemaal eenvoudig zelf online.

Alle shortlease auto’s inclusief extra's

  • “Sorry, maar dat valt helaas buiten de voorwaarden.” Komt die uitspraak je bekend voor? Bij LeaseOnline kom je nooit voor verrassingen te staan en weet je precies waar je aan toe bent.
    · Je krijgt direct hulp bij pech
    · Reparaties, onderhoud, wegenbelasting en all-risk verzekering zijn allemaal inclusief
    · Het enige dat je betaalt is je maandelijkse leasebedrag, brandstof en eventuele bijtelling

Leasen zonder boetes, clausules en verraderlijke kleine lettertjes

Als ondernemer is geen dag hetzelfde. Dat begrijpen we. Lease je een auto voor een bepaalde periode en lever je hem door omstandigheden eerder in, dan is dat geen probleem. De gebruikte looptijd geldt als basis voor de afrekening en je wordt nooit geconfronteerd met boetes of clausules. Je weet dus precies waar je aan toe bent.

 

Altijd bereikbaar
Bij LeaseOnline regel je met een paar muisklikken alles zelf. Bekijk de lease auto’s, kies er één die jij wilt shortleasen en teken het contract. Binnen 2 dagen rijd jij rond in je nieuwe shortlease auto.
Omdat je alle zaken zelf online regelt zijn onze shortlease auto’s zo goedkoop, maar dat wil niet zeggen dat we bezuinigen op bereikbaarheid. In tegendeel. Je kunt onze medewerkers op werkdagen van 8.00 tot 17:30 bereiken op088-0880508, via de chat of langskomen op een van onze 30 vestigingen. We staan altijd voor je klaar en denken met je mee, online en offline.

 

Samenwerken draait om vertrouwen
Zonder vertrouwen is er geen sprake van een prettige samenwerking. Daarom betaal je voor al onze shortlease auto’s slechts 1 maand borg. Of je nou starter, ZZP’er, directeur of grootaandeelhouder bent. Alle ondernemers zijn voor ons gelijk en wij vertrouwen je.
Andersom kun je ons ook vertrouwen. Zo bestaat ons shortlease aanbod uit een enorm aantal nagenoeg nieuwe auto’s, die stuk voor stuk beschikken over een uitstekende basisuitrusting. Wil je meer, zoals een tankpas, winterbanden of trekhaak dan geef je dat eenvoudig online aan.

 

Ruim 40 jaar ervaring
Jij wilt de beste shortlease auto voor het laagst mogelijke maandtarief en met maximale flexibiliteit. Met onze 40 jaar ervaring in de autobranche is dat precies wat wij bieden en we geven altijd eerlijk advies. Zelfs als dat betekent dat een andere oplossing beter bij je past. Wel zo eerlijk, toch?