Tesla Model 3


Dit zit erbij inbegrepen

 • Reparatie en onderhoud
 • Autoverzekering
 • Schadeverzekering Inzittenden
 • Wegenbelasting
 • Pechhulp
 • 10.000km per jaar

Bekijk ook deze modellen

Tesla Model 3

Vanaf € 542 per maand

Tesla Model S

Vanaf € 736 per maand

Jaguar I-Pace

Vanaf € 736 per maand

  Over dit model

  Deze duurzame compacte elektrische auto is leverbaar in een Standard Range en Long Range. Met meer dan een miljoen verkochte modellen is de Model 3 niet voor niets het meest populaire model. De Model 3 heeft vier deuren, vijf zitplaatsen en voor- en achter een kofferruimte.

  De Standard Range heeft achterwielaandrijving en een accupakket waarmee je volgens de WLTP-verbruiksnorm onbezorgd 415 kilometer kunt rijden. Maak je gebruik van een gelijkstroomlader, oftewel een snel lader (maximaal 100 kW laden), dan is je accu in iets meer dan een halfuur helemaal vol. Laad je aan een wisselstroomlader, dit is een gewone huishoudstekker (11 kW laadvermogen), dan is je accu in een kleine acht uur helemaal vol.

  De Long Range heeft een vierwielaandrijving en een groter accupakket dan de Standard Range. Je actieradius is hiermee volgens de WLTP-norm 560 kilometer. Met de snel lader (maximaal 250 kW laden) heeft je accu slechts een kwartier nodig en via een wisselstroomlader (laadvermogen van 11 kW) is de accu vol in 7,5 uur.

  Bij LeaseOnline is zowel de Standard Range als de Long Range uit voorraad leverbaar. We hebben diverse kleuren en uitvoeringen voor je beschikbaar. Reserveer snel jouw Model 3 of kom langs voor een proefrit, bel ons op 088 088 05 08.