Al sinds 1927 Scandinavisch trots: de Volvo. Een merk van degelijke, betrouwbare en ruime auto’s waar je gerust heel wat kilometers in kan maken. Al vanaf de oprichting is het speerpunt van Volvo de veiligheid. Zo zijn bijvoorbeeld de driepuntsgordel en het achterwaartse kinderzitje een uitvinding van Volvo.

Als je veel op de weg zit (of het Scandinavisch design je gewoon heel erg aanspreekt) dan is de shortlease Volvo echt iets voor jou. En wanneer je shortleast bij LeaseOnline, maak je gebruik van alle voordelen die shortlease je biedt. Zo is je contract al na 30 dagen opzegbaar, maar hoe langer je least, hoe voordeliger het wordt. Bovendien rijd je all inclusive zonder zorgen, regel je alles zelf gemakkelijk online en is het tóch persoonlijk. Wat voor shortlease Volvo je ook kiest, je bent met LeaseOnline verzekerd van de auto die bij jou past!

Bestel jouw volgende shortlease Volvo bij LeaseOnline en rijd er al binnen twee werkdagen mee weg. Lees hoe het werkt of bekijk direct de actuele prijzen van al onze auto’s en kies een auto uit.