Het is één van de oudste nog bestaande autoproducenten. Vroeger was het echt een “Oostblok” merk. We hebben het over het Tsjechische Skoda. Van dat Oostblokimago zien we tegenwoordig weinig meer terug. Skoda maakt betrouwbare auto’s met een slimme prijs-kwaliteit verhouding. Door de Greenline motoren hebben de auto’s een laag brandstofverbruik en een lage CO2-uitstoot. Hierdoor zijn ze ruim vertegenwoordigd in de lagere bijtellingscategorieën.

Met een shortlease Skoda van LeaseOnline ben je dus niet alleen voordelig uit, maar maak je ook gebruik van de voordelen van shortlease. Zo is je contract al na 30 dagen weer opzegbaar, maar hoe langer de looptijd hoe voordeliger het wordt. Doordat shortlease all inclusive is, kom je niet voor verrassingen te staan zoals dure onderhoudsbeurten of kosten voor reparatie. Je regelt alles zelf gemakkelijk online.

Rijd jij binnenkort in een shortlease Skoda of in een andere auto? Bekijk al onze auto’s, kies, klik en rijd er binnen twee werkdagen mee weg.