Het Zuid-Koreaanse merk Kia timmert de laatste jaren enorm aan de weg. In Nederland is Kia inmiddels één van de meest succesvolle merken. De modellen van Kia zijn aantrekkelijk, pittig en van een hoogwaardige kwaliteit. Bij LeaseOnline shortlease je de kleine en zuinige Kia Picanto of een grotere Kia Rio. Als je kiest voor een shortlease Kia van LeaseOnline, dan ben je altijd verzekerd van voordelig autorijden. Voor het getoonde maandbedrag shortlease je de Kia van jouw keuze waarbij wij de kosten zoals belasting, onderhoud, reparatie en allrisk verzekering voor je regelen.

Of je nu wilt rijden in een kleine en zuinige Kia Picanto of een grotere Kia Rio: als je kiest voor een shortlease auto van LeaseOnline ben je altijd verzekerd van voordelig autorijden. Bovendien weet je met een shortlease Kia vooraf exact waar je aan toe bent, want allerlei kosten als belasting, onderhoud, reparatie en allrisk verzekering zijn opgenomen in je maandbedrag. Zo rijd je all inclusive zonder zorgen.

Shortlease ook een Kia via LeaseOnline en rijd er al binnen twee werkdagen mee weg. Lees hoe shortlease werkt of bekijk direct de actuele prijzen van al onze merken en modellen en kies een auto uit.