Naamafdeling
Terug naar nieuwsoverzicht

Volg jij Hans al van De Naamafdeling?

Jij weet ongetwijfeld waarover ik het heb, toch? Een paar weken geleden hebben wij een oproep gedaan bij freelancers die tijdelijk een auto nodig hebben om het gemak van LeaseOnline te ervaren. Check onze Facebook pagina en het nieuwsbericht voor meer info over deze actie. Uit de vele reacties hebben we Hans van De Naamafdeling gekozen. Vrijdag 9 oktober was de grote dag voor Hans. Op deze zonnige vrijdag kreeg Hans de sleutels van de spiksplinter nieuwe Opel Corsa. Voor 3 weken zijn nieuwe buddy.

 

Een auto is zeker chill. Hoe doe je dat dan als je in de stad wilt parkeren was een veelgehoorde reactie op social. Mobypark vind het zo'n leuke actie dat die hebben aangeboden om gedurende het project parkeerplaatsen aan te bieden. Mobypark is onderdeel van de deeleconomie en maakt het mogelijk om van verschillende privé-parkeerplaatsen (hotels, bedrijven, particulieren) gebruik te maken. Door het aanbieden van jouw parkeerplaats help jij je buren, verdien je gemakkelijk geld en draag je bij aan een schone en toegankelijke stad. Parkeren bij een hotel zonder een kamer te reserveren? Easy toch.

 

Via onze Facebook pagina of via #followthiscar kan je Hans volgen. Heb je zelf ook tijdelijk een auto nodig? Like onze pagina en laat een comment achter. 

Vragen?

Stel ze in de online chat | Bel 088 088 05 08 | Mail naar vragen@leaseonline.nl
Of volg ons op facebooktwitter