Met je leaseauto naar het buitenland
Terug naar nieuwsoverzicht

Naar het buitenland met je shortlease auto?

Ga je met je shortlease auto naar het buitenland? Zorg voor een goede voorbereiding en hou er rekening mee dat in de verschillende landen vaak andere regels gelden rondom maximale snelheden en items die je in de auto mee moet nemen.  Zo ben je in Frankrijk sinds 1 juli 2012 verplicht om minimaal twee alcoholtesten bij je te hebben in je auto én komen bekeuringen die je in Frankrijk rijdt nu echt in Nederland op de deurmat (lees hier meer). Op de website van de ANWB worden deze verkeersregels overzichtelijk per land vermeld.

De meeste Europese landen mag je zonder toestemming van ons naar toe rijden. Het is toegestaan om met een shortlease auto van LeaseOnline naar de hieronder genoemde landen te rijden: Andorra, België, Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Finland, Italië, Ierland, Luxemburg, Noorwegen, Portugal, Oostenrijk, Spanje (met uitzondering van Ceuta en Millila), Verenigd Koninkrijk, Zweden, Zwitserland.

Tenslotte, denk je ook aan de buitenlandverzekering via LeaseOnline? Je kunt de verzekering direct online afsluiten bij een nieuw contract. Rij je al in een shortleaseauto? Neem dan contact met ons op via vragen@leaseonline.nl of ons contactformulier en wij regelen het voor je! 

Wij wensen je in ieder geval een fijne vakantie!

Vragen?

Stel ze in de online chat | Bel 088 088 05 08 | Mail naar vragen@leaseonline.nl
Of volg ons op facebooktwitter