Shortlease VW Golf GTE met 7% bijtelling. Bel of mail ons voor de huidige tarieven!

De Volkswagen Golf is een betrouwbare middenklasser en de nieuwe generatie Golf is zelfs ruimer dan zijn voorgangers. Voor iedereen is wel een geschikte Golf te vinden doordat hij in verschillende uitvoeringen wordt geproduceerd. Zoals de shortlease Volkswagen Golf plug in PHEV GTE 150 kw dsg. Deze sportieve auto met GTI design is bijzonder zuinig in verbruik door zijn hybride techniek. Door de lage CO2-uitstoot betaal je als zakelijke rijder slechts 7% bijtelling.

Je rijdt de shortlease Volkswagen Golf GTE al vanaf €805,- per maand. Bovendien maak je bij LeaseOnline gebruik van alle voordelen die shortlease je biedt. Het contract is al na 30 dagen opzegbaar waardoor je flexibel bent in de looptijd en niet onnodig aan een contract vastzit. Je rijdt all inclusive en komt niet voor onvoorziene kosten te staan zoals onderhoud, verzekering, belasting. Alleen de benzine zit niet in het maandbedrag. 

Wil jij deze shortlease Volkswagen Golf GTE ook leasen? Neem dan vandaag nog contact met ons op en mis deze aanbieding niet. Past deze shortlease auto toch net niet binnen je wensen, maar wil je wel een Volkswagen leasen? Bekijk dan alle andere Volkswagen shortlease auto's.

Vragen?

Stel ze in de online chat | Bel 088 088 05 08 | Mail naar vragen@leaseonline.nl
Of volg ons op facebooktwitter