Verzekering & onderhoud

Terug naar FAQ
 • Ik wil graag winterbanden, kan dit?

  Onze auto’s zijn niet standaard uitgerust met winterbanden. Dat wil niet zeggen dat het niet mogelijk is om winterbanden mee te leasen. De kosten variëren per auto en bandenmaat. Neem voor een prijsopgave contact met ons op. Dit kan per chat, e-mail of telefoon. We adviseren je graag.

 • Hoe hoog is mijn eigen risico?

  Het eigen risico bij schade bedraagt € 250,-. Ben je jonger dan 24 jaar, dan geldt een verhoogd eigen risico van € 350,-.

 • Ik heb schade, wat nu?

  Wanneer je schade hebt aan je leaseauto, bel dan met onze schadeafdeling. Vergeet niet een schadeformulier in te vullen.  Deze ligt in het dashboardkastje, tezamen met een kaart met alle telefoonnummers van verschillende hulpinstanties.

 • Mag ik met de auto naar het buitenland?

  Dat hangt er vanaf naar welk land je wilt reizen.  De meeste Europese landen zijn geen probleem: Andorra, België, Denemarken, Duitsland, Finland, Frankrijk, Ierland, Italië, Luxemburg, Noorwegen, Oostenrijk, Portugal, Spanje (m.u.v. Ceuta en Millila), Verenigd Koninkrijk, Zweden en Zwitserland.

  Voor reizen naar het buitenland is een extra buitenlandverzekering verplicht.

  Deze verzekering voorziet o.a. in een vervangende auto, indien de oorspronkelijke auto is uitgevallen door schade of pech en niet binnen 2 werkdagen gerepareerd kan worden. Tevens is de best mogelijke hulp gegarandeerd bij problemen (ook bijv. het uitvallen van de bestuurder). LeaseOnline heeft hiervoor namelijk een gunstige verzekering afgesloten bij EuroCross, de alarmcentrale van Achmea. De premie bedraagt eenmalig € 80,-.

 • Mijn auto heeft onderhoud nodig, waar moet ik naartoe?

  Wanneer er lampjes gaan branden die aangeven dat de auto onderhoud nodig heeft, dan kan je met ons contact opnemen via 088 - 088 05 08.

 • Hoe is de leaseauto verzekerd?

  De auto’s zijn voorzien van een WA-, casco- en een personen-, ongevallen-, en inzittendenverzekering binnen het dekkingsgebied van de groene kaart. De groene kaart vind je in het dashboardkastje. Maximale WA-dekking is € 2.500.000,- per gebeurtenis. Maximaal aantal verzekerde inzittenden (incl. bestuurder) is gelijk aan het aantal gordels in de auto. Meestal is dit 5 bij personenauto’s, 9 bij personenbussen en 3 bij bestelauto's. De uitkering bij overlijden is € 5.000,- per persoon. Bij blijvende invaliditeit maximaal € 15.000,- per persoon.

Vragen?

Stel ze in de online chat | Bel 088 088 05 08 | Mail naar vragen@leaseonline.nl
Of volg ons op facebooktwitter