Wat verandert er in de facturatie?

Afrekening en termijnfacturatie per 1 februari
Per 1 februari wordt de shortlease overeenkomst overgezet naar een ander verhuursysteem. Je krijgt daarom een afrekening vanuit ons oude systeem, waarop het daadwerkelijk aantal huurdagen is verrekend met de betaalde termijnfacturen. De maandelijkse termijnfactuur is namelijk gebaseerd op 30 dagen, bij afrekening wordt dit net als in de normale situatie verrekend.

De termijnfactuur van februari krijg je zo snel mogelijk vanuit ons nieuwe systeem, maar uiterlijk in de eerste week van februari. De termijnfactuur van maart en alle opvolgende termijnfacturen zullen weer op hetzelfde moment in de maand als in de oude situatie worden verstuurd.

Automatische incasso
De termijnfactuur van februari zal halverwege die maand worden geïncasseerd. Door de overgang zal dit wel via een andere bankrekening gebeuren (Europcar - NL47ABNA0549212841).

Lay-out van de facturen
Omdat we vanuit een ander verhuursysteem gaan werken, zal de factuur er anders uitzien dan je gewend bent. Mocht je hier vragen of opmerkingen over hebben, kun je ons altijd bellen op 088 - 088 05 08

BTW nummer: het BTW nummer van Europar is 800681095B02

K.v.K. nummer: het K.v.K. nummer van Europcar is 27161331

Vragen?

Stel ze in de online chat | Bel 088 088 05 08 | Mail naar vragen@leaseonline.nl
Of volg ons op facebooktwitter