Acceptatieprocedure

Terug naar FAQ
 • Ik heb nog geen jaarcijfers, is dit een probleem?

  Als je starter bent en dus nog geen jaarcijfers hebt, kunnen wij vragen naar een ondernemingsplan of andere relevante informatie. In de meeste gevallen zullen wij vragen om een borgsom te voldoen van één maandtermijn.

 • Hoe lang duurt de acceptatieprocedure?

  Tijdens kantoortijden maximaal 4 uur vanaf het moment dat je de aanvraag hebt gedaan. Heb je je bestelling 's avonds of in het weekend geplaatst? We pakken hem dan zo snel mogelijk op, zodat je in de morgen van de eerstvolgende werkdag reactie van ons hebt.

 • Hoe zit een shortlease contract in elkaar?

  Shortlease is een flexibele vorm van leasen. Je gaat een shortlease contract aan voor minimaal één maand. Na die maand is het alweer opzegbaar.

  Maar, hoe langer de looptijd van het shortlease contract is, hoe voordeliger je uit bent. Het maandelijkse leasebedrag, brandstof en eventueel de bijtelling zijn de enige kosten die je maakt. Onderhoud, wegenbelasting, allrisk verzekering, hulp bij pech, reparaties, het zit allemaal inbegrepen in het maandelijkse shortlease bedrag. Zo weet je altijd precies waar je aan toe bent en kom je nooit voor onvoorziene kosten te staan.

  Lees meer over de voorwaarden van een shortlease contract.

 • Ik ben starter, kan ik ook bij LeaseOnline terecht?

  Ja, wanneer je aan een aantal voorwaarden voldoet kun je ook als starter bij ons terecht. Elke aanvraag toetsen we en als alles in orde is, betaal je één maandtermijn als borgsom. De borg krijg je aan het einde van de looptijd weer terug.

 • Is shortlease geschikt voor ZZP'ers?

  Shortlease is juist voor ZZP’ers interessant doordat het een flexibele vorm van leasen is. Het is al vanaf 30 dagen opzegbaar, zonder extra kosten. Hoe langer de looptijd van het contract, hoe voordeliger het wordt.

  De voordelen van shortlease voor ZZP’ers:

   Lees hier wat shortlease voor ZZP’ers is en hoe het werkt of bekijk direct de actuele prijzen en kies een auto uit.

 • Is shortlease ook interessant voor zakelijk rijden?

  Waarschijnlijk denk je eerst aan gewone lease als je zakelijk wilt rijden. Terwijl shortlease zakelijk erg interessant is door de grote mate van flexibiliteit. Het is namelijk al vanaf 30 dagen opzegbaar zonder extra kosten. Anderzijds wordt het voordeliger naarmate de looptijd van het contract langer is.

  De voordelen van shortlease voor zakelijk rijden:

  Lees hier wat shortlease voor zakelijk rijden is en hoe het werkt of bekijk direct de actuele prijzen en kies een auto uit.

 • Hoeveel borg moet ik betalen?

  Bij LeaseOnline betaal je altijd één maand borg. Daarnaast factureren wij het maandbedrag altijd vóór aanvang van de maand, zodat wij de risico's kunnen beperken, en lease ook voor startende ondernemers bereikbaar kunnen maken.

 • Wat moet ik allemaal aanleveren?

  Een recent uittreksel KvK, een geldig legitimatiebewijs van de tekenbevoegde volgens de KvK en recente jaarcijfers. Daarnaast dien je een machtiging tot automatische incasso voor de facturatie te ondertekenen en aan te leveren.

Vragen?

Stel ze in de online chat | Bel 088 088 05 08 | Mail naar vragen@leaseonline.nl
Of volg ons op facebooktwitter