Algemene informatie betreffende Covid-19 - Coronavirus

In het kader van de uitbraak van het coronavirus Covid-19, informeren wij u graag over het volgende:

De gezondheid van onze bezoekers en onze medewerkers staat vanzelfsprekend op de eerste plaats. LeaseOnline neemt daarom natuurlijk ook maatregelen om de verspreiding van het Coronavirus zo veel mogelijk in te dammen. Hierbij volgen we de landelijke richtlijnen van het RIVM.

We hebben onze hygiënemaatregelen aangescherpt: extra schoonmaakbeurten, intensieve aandacht voor oppervlakken die veel worden aangeraakt (deurklinken, pinapparaten, touchscreens van koffieapparaten, balies etc.) en het veelvuldig desinfecteren van onze handen.

Veiligheid staat voorop

Om de continuïteit van onze dienstverlening en de veiligheid van onze medewerkers en klanten te garanderen, heeft LeaseOnline de maatregelen omtrent het Coronavirus verder aangescherpt.

Aanvullende maatregelen zijn:

  •  Onze receptionisten dragen wegwerphandschoenen en blijven achter hun bureau zitten. We kunnen ons voorstellen dat dit wat afstandelijk overkomt, zo bedoelen wij het niet. Het is voor uw en onze veiligheid.
  • Auto’s die worden ingezet worden na gebruik grondig gereinigd met desinfecterende schoonmaakmiddelen. Bij de reiniging van het interieur is er speciale aandacht voor stuur, handgrepen, schakelpook en touchscreens.
  • Onze medewerkers dragen handschoenen tijdens het reinigingsproces.
  • De gereinigde leaseauto wordt op één van onze vestigingen of, indien u de huurauto laat afleveren, op het afleveradres geparkeerd.
  • Onze medewerker, met wegwerphandschoenen, reinigt de leaseauto met een desinfecterende spray op de parkeerplaats. De leaseauto mag nu uitsluitend nog door u geopend en / of verplaatst worden. De sleutel wordt gedesinfecteerd voordat deze in een gesloten envelop aan u overgedragen wordt.
  • Tijdens het reinigen van de leaseauto gebruiken onze medewerkers wegwerphandschoenen, papieren schoonmaakdoeken en een desinfecterende spray. Deze middelen hebben de juiste specificaties om verspreiding van het CoVid19 virus te voorkomen.
  • Na het tekenen op onze tablet, hetzij voor ontvangst of voor het inleveren van de auto,  wordt deze tablet na elk gebruik gedesinfecteerd.

Bereikbaarheid

Zoals u van ons gewend bent, blijven wij bereikbaar per telefoon, email,  de website en uiteraard onze vestigingen. Wel kunnen wachttijden iets langer zijn vanwege een beperktere bezetting. We vragen hiervoor uw begrip.

Meer informatie

Heeft u vragen? U kunt contact opnemen met LeaseOnline via telefoonnummer 088- 088 0508 of via info@leaseonline.nl.